Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poke Hack

123XxX123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanko ostatnio poznałem takiego Krakodiala i on umie sobie dawać sam gm na poke ots i chciałbym się dowiedzieć jak to zrobić.

messigor.png
Opublikowano

ale on umie na każdym serwie dać sobie gm i kopiować kasę ;d a ja chciał bym takiego hacka do kopiowania kasy albo coś w tym stylu ;/ albo jakiś taki hack ze klikasz na gracza i pokazuje się login bo kiedyś o takim słyszałem ;d

messigor.png
Opublikowano

ale on umie na każdym serwie dać sobie gm i kopiować kasę ;d a ja chciał bym takiego hacka do kopiowania kasy albo coś w tym stylu ;/ albo jakiś taki hack ze klikasz na gracza i pokazuje się login bo kiedyś o takim słyszałem ;d

Robi Cie w ciula.Kopiowac moze ale na wielu serwerach robi sie to inaczej + trzeba wiedziec jak to umiejetnie robic.

A co do GM ,musialby naprawde byc uzdolnionym hackerem. Zeby moc sobie dawac na kazdym serwerze cos powyzej "Playera" trzeba miec umiejetnosci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...